AMMOVEREN IS BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Bij Oranje zijn we duurzame doorpakkers in slopen en hergebruik van grondstoffen. Amoveren, noemen we dat ook wel. We zijn er ook voor asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Als duurzame sloopspecialist en erkend leerbedrijf bouwen we zo mee aan de toekomst. Dat doen we met de Rotterdamse mentaliteit die bij ons past. Wij doen wat we zeggen, precies, veilig en betrouwbaar.

ORANJE IN BEELD

Bij Oranje zijn we altijd bezig met aansprekende projecten en zetten we graag nieuwe werkwijzen in. Die zijn gericht op duurzaamheid en circulair bouwen. Dat betekent dat we de waarde inzien van grondstoffen en die inzetten voor maximaal hergebruik. Dat deden we al voor talloze projecten, en dat blíjven we doen!

Loyaal

We zijn trouw aan onze verplichtingen. We zijn niet alleen loyaal naar onze klanten, maar ook naar elkaar. Bij Oranje helpen we waar we kunnen

We denken mee

We denken mee met onze opdrachtgevers van A tot Z. Door een allround bedrijfsbureau hebben klanten een duidelijk aanspreekpunt.

Verantwoord ondernemen

Alles wat wij doen, doen wij heel bewust en met oog voor mens, maatschappij en milieu. We nemen onze verantwoordelijkheid naar de toekomst.

Oprecht

We bieden een juiste prijs-kwaliteit verhouding en zijn altijd eerlijk en oprecht in onze adviezen en over onze certificeringen.

Rotterdamse daadkracht

We houden van doorpakken en innovatie. We zitten vol energie en ondernemingslust.

ABOUT ORANJE

Oranje is a Rotterdam demolition specialist with more than 75 years of experience in demolition, asbestos remediation, soil remediation and infrastructure technology. We work decisively and unburden every client from admission to delivery. And all in the most sustainable and socially responsible way possible. In this way we help build the future.