Asbest saneren

ASBEST VERWIJDEREN MET ORANJE

Asbest was in het verleden een veelgebruikt bouwmateriaal. Begrijpelijk, want het is sterk, onbrandbaar, slijtvast, isolerend en goedkoop. In vaste vorm is asbest veilig. Pas bij het verwerken van asbest kan sprake zijn van gezondheidsrisico’s. Inademing van losgeraakte vezels kan schadelijk zijn. Asbest is daarom niet geschikt voor duurzaam hergebruik.

Alleen erkende bedrijven mogen asbest saneren. We hebben alle kennis en ervaring in huis om asbest snel, doeltreffend en veilig te verwijderen en te verwerken, inclusief de vereiste certificaten. We staan garant voor een grondige, betrouwbare en veilige aanpak.

 MMK LR erasmus mso

MICRO CONTAINMENTS

Bij sanering maken wij gebruik van zelfontwikkelde Micro Containments. Dat zijn innovatieve containers met daarin specialistische apparatuur. Deze oplossing is ook zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimtes of andere uitdagende plekken. Onze experts kunnen vervolgens met behulp van onderdruk veilig en nauwkeurig hun werk verrichten. Oranje kan deze gelicenseerde techniek scherper aanbieden dan concurrenten.

GOEDE COMMUNICATIE

De aanpak van asbest vraag verder om goede en transparante communicatie naar betrokkenen, zoals bewoners of gebruikers van panden. Ook daarin bieden wij de helpende hand, in de vorm van communicatieplannen en informatiebijeenkomsten. Met Oranje staat u er niet alleen voor!

Asbest saneren

ASBEST 
PROJECTEN

Bekijk hier een aantal van onze projecten waarbij asbest veilig is verwijderd en gesaneerd.

Wij halen er uit wat er in zit!

Corstian van Hartingsveldt