Asbest saneren

ASBEST VERWIJDEREN MET ORANJE

Asbest was in het verleden een veelgebruikt bouwmateriaal. Begrijpelijk, want het is sterk, onbrandbaar, slijtvast, isolerend en goedkoop. In hechtgebonden vorm is asbest veilig. Pas bij het bewerken van asbest kan sprake zijn van gezondheidsrisico’s. Inademing van losse vezels kan schadelijk zijn. Asbest is daarom niet geschikt voor duurzaam hergebruik.

Alleen gecertificeerde bedrijven mogen asbest saneren. We hebben alle kennis en ervaring in huis om asbest snel, doeltreffend en veilig te verwijderen en af te voeren en zijn tevens in het bezit van de vereiste certificaten. We staan garant voor een grondige, efficiënte, betrouwbare en veilige aanpak.

asbestvezel
 MMK LR erasmus mso

MICRO CONTAINMENTS

Bij sanering maken wij gebruik van zelfontwikkelde Micro Containments. Dat zijn innovatieve afsluitbare ruimtes met daarin specialistische apparatuur en het is dé oplossing voor gebruik in kleine ruimtes of andere uitdagende plekken. Onze experts kunnen vervolgens met behulp van onderdruk veilig en nauwkeurig hun werk verrichten.

GOEDE COMMUNICATIE

De aanpak van asbest vraag verder om goede en transparante communicatie naar betrokkenen, zoals bewoners of gebruikers van panden. Ook daarin bieden wij de helpende hand, in de vorm van communicatiemiddelen en informatiebijeenkomsten over onze werkzaamheden. Met Oranje staat u er niet alleen voor!

Asbest saneren

ASBEST 
PROJECTEN

Bekijk hier een aantal van onze projecten waarbij asbest veilig is verwijderd en gesaneerd.

Wij halen er uit wat er in zit!

MSO Group