Asbest saneren

ASBEST VERWIJDEREN MET ORANJE

Asbest was in het verleden een veelgebruikt bouwmateriaal. Begrijpelijk, want het is sterk, onbrandbaar, slijtvast, isolerend en goedkoop. In vaste vorm is asbest veilig. Pas bij het verwerken van asbest kan sprake zijn van gezondheidsrisico’s. Inademing van losgeraakte vezels kan schadelijk zijn. Asbest is daarom niet geschikt voor duurzaam hergebruik.

Alleen erkende bedrijven mogen asbest saneren. Wij zijn zo’n bedrijf. We hebben alle kennis en ervaring in huis om asbest snel, doeltreffend en veilig te verwijderen en te verwerken, inclusief het vereiste SC-530 certificaat. We staan garant voor een grondige, betrouwbare en veilige aanpak.

 MMK0 LR

MICRO CONTAINMENTS

Bij sanering maken wij gebruik van zelf ontwikkelde Micro Containments. Dat zijn innovatieve containers met daarin specialistische apparatuur, die ook zeer geschikt zijn voor gebruik in kleine ruimtes of andere uitdagende plekken. Onze experts kunnen vervolgens met behulp van onderdruk veilig en nauwkeurig hun werk verrichten. Oranje kan deze gelicenseerde techniek scherper aanbieden dan concurrenten.

GOEDE COMMUNICATIE

De aanpak van asbest vraag verder om goede en transparante communicatie naar betrokkenen, zoals bewoners of gebruikers van panden. Ook daarin bieden wij de helpende hand, in de vorm van communicatieplannen en informatiebijeenkomsten. Met Oranje staat u er dus zeker niet alleen voor!

Asbest saneren

ASBEST 
PROJECTEN

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph, for quick jigs.

Mooie relevante quote over deze dienst. Dat is pas duurzaam doorpakken. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam dapibus massa.

Voornaam achternaam