Vacature amoveermedewerker (sloper)

geplaatst op maandag 23 juli 2018

Functieprofiel
 
Oranje is op zoek naar amoveerders (sloper)
Als amoveerder sta je elke dag voor een nieuwe uitdaging. Je weet precies welk gereedschap je wanneer nodig hebt. Je bent niet benauwd om je handen uit je mouwen te steken en je bent sterk genoeg om zwaardere machines te handelen. 
Je weet wat veilig werken betekent en volgt ook altijd de richtlijnen.  Je hebt plezier in je werk en helpt je collega met het uitvoeren van projecten. 
 
 Als amoveermedewerker zorg je onder andere voor:
 
- Het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende amoveerwerkzaamheden;
- Veilige uitvoering van  je werkzaamheden volgens de geldende richtlijnen;
- Een juiste omgang met arbeidsmiddelen / gereedschappen.
 
 Gewenste vaardigheden/functie-eisen:
 
- Redelijke beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- VCA basis of VCA-VOL certificaat; 
- Rijbewijs B is gewenst.
 
 
 
Geboden wordt:
 
- Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden;
- Ruimte voor jouw ambities.
 
  
Bedrijfsprofiel
 
Oranje is opgericht in 1943 en bestaat inmiddels 75 jaar.  We zijn specialist op het gebied van duurzaam amoveren, asbestsanering, bodemsanering, bouw- en woonrijp maken van locaties en duurzame recycling. Onze kracht is het hoogwaardige hergebruik van bij sloop vrijkomende materialen. Zo dragen wij bij aan een duurzame samenleving.
Wij investeren continu in vakmanschap en streven op technologisch gebied naar perfectie en betrouwbaarheid. De combinatie van technische kennis, passie en betrokkenheid hebben ons gebracht tot koploper in de branche. Een positie die wij niet alleen koesteren, maar vooral ook verder willen uitbouwen.
Een veilige werkomgeving, tezamen met het naleven van wet- en regelgeving, zijn basiselementen voor alle werkzaamheden. Oranje BV streeft naar een incidentvrije werkomgeving, iedere dag en overal.
Oranje is landelijk actief waarbij de meeste projecten worden uitgevoerd in de regio Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.
 
Interesse in de functie?
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Corstian van Hartingsveldt via cvh@oranje.nl onder vermelding van ‘vacature amoveermedewerker’. Voor vragen kun je contact opnemen met Corstian van Hartingsveldt, bedrijfsleiding (cvh@oranje.nl / 010-8001100).
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.