Oranje behaalt weer het hoogste niveau van de CO2 prestatieladder

geplaatst op dinsdag 7 november 2017

Oranje heeft de hoogste trede op de CO2-prestatieladder weten te behouden. Sinds de eerste keer dat Oranje deelneemt aan de CO2-prestatieladder, is de hoogste score behaald. Tijdens de voorspoedige controle audit op 7 november 2017 heeft de auditor van TÜV Nederland geen afwijkingen geconstateerd. 

Oranje heeft een hart voor duurzaamheid. Sinds beginjaren ‘90 kijkt Oranje al naar duurzame oplossingen voor de producten die uit projecten worden gewonnen. In recentere jaren is er ook veel vooruitgang geboekt in de  CO2-reductie. Er wordt gemeten vanuit het basisjaar 2014 en er wordt altijd gekeken naar de omzet van het bedrijf. De doelstelling voor 2020 is om 8% minder CO2 uit te stoten dan in 2014. Zo'n 95% van de uitstoot is afkomstig van brandstof. 

De details zijn hier terug te lezen  in het rapport dat we erover hebben opgesteld.