Meerdere Vacatures GWW

geplaatst op vrijdag 9 december 2016

Oranje B.V. is per direct op zoek naar 

 

5 x Vakman GWW (1,0 fte) 

2 x Voorman (1,0 fte)

1 x Uitvoerder (1,0 fte)


Vanwege de groei van onze activiteiten willen we ons team uitbreiden.

 


Persoonlijk Profiel:

Je bent een harde, leergierige werker die zich naast de GWW sector ook verder wil ontwikkelen in onze andere activiteiten. Buiten dat je een echte teamplayer bent en redelijk zelfstandig zaken kan oppakken en uitwerken beschik je over een flexibele en positieve houding.


Opleiding en ervaring:

Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau in de GWW. Kennis van bodemsaneringen en duurzaam amoveren is een pre, maar zeker geen must.


Wat bieden wij:

Een uitdagende functie in een stabiel aannemingsbedrijf waarbij er alle ruimte is om je verder te ontwikkelen, waarbij alle voorkomende activiteiten vanaf sloop tot woonrijp maken van het project in eigen handen is. Hierbij hoort een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Oranje B.V

Werken bij Oranje B.V. is werken bij een ambitieus, dynamisch en groeiend bedrijf. Jij moet daar in passen, dus ambitie, de wil om te ontwikkelen zitten in je bloed. Je werkt samen met enthousiaste en ervaren collega's op het gebied van (duurzaam) amoveren, asbestverwijdering, bodemsanering, bouw-en woonrijp maken van bouwlocaties en recycling.

Ben je geïnteresseerd, stuur je sollicitatie dan op naar: mm@oranje-bv.nl

Voor meer inlichtingen kun je bellen naar de bedrijfsleider Michel Miltenburg, telefoonnummer: 010-8001100