Oranje lovend beoordeeld door Bewuste Bouwers

geplaatst op woensdag 7 september 2016

Oranje is lovend beoordeeld door Bewuste Bouwers. Lees hieronder de complete samenvatting van de beoordeling:

 

 

De Bewuste Bouwers gedragscode is op vele punten goed verwerkt in het project.

Omgeving:
Oranje BV heeft aan veel zaken op een goede wijze invulling gegeven. Over het project zou nog wel meer informatie gedeeld kunnen worden met de omgeving, ook met voorbijgangers, bijvoorbeeld met een informatiebord.

Veilig:
Op het gebied van veiligheid is aan de meeste zaken gedacht, (voor zover hier van toepassing).


Vakmensen:
De medewerkers worden bij veel zaken betrokken en zijn bewust met het circulair slopen bezig. Oranje BV zou jongeren goed kunnen stimuleren om iets in de techniek te gaan doen door te laten zien dat slopen tegenwoordig meer 'slim demonteren' is.


Milieu: Het is jammer dat de goede resultaten van de milieumaatregelen niet beter gedeeld worden met de directe omgeving of voor de voorbijgangers zichtbaar zijn. Het zou mensen aan het denken zetten en tevens voor Oranje BV een positieve uitstraling hebben. Aan de bouwhekken zouden de resultaten en andere informatie gehangen kunnen worden. Bij vervanging van de huidige keten is nog winst te behalen op milieugebied, denk bijvoorbeeld aan LED verlichting en bewegingsmelders.

Verzorgd:
De bouwplaats ziet er georganiseerd en opgeruimd uit.

Alles bij elkaar een prima score met alles boven de norm!