Vacature uitvoerder amoveren

geplaatst op vrijdag 3 juni 2016

Uitvoerder amoveren (1,0 fte)

 

Als Uitvoerder geef je dagelijks taakgerichte sturing aan de ploegen die amoveerwerkzaamheden uitvoeren. Het is een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens afspraak (bv. bestek en tekeningen) uitgevoerd worden. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd. Je bewaakt de financiële voortgang en planning van de projecten en legt hier verantwoording over af richting de bedrijfsleider. Ook het naleven van het KAM- en veiligheidsbeleid zijn van groot belang bij deze functie. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers, gebruikers en onderaannemers. 

 

Persoonlijk profiel:

Je bent een enthousiaste, efficiënte persoon. Naast een echte teamplayer ben je ook iemand die zelfstandig zaken kan oppakken en uitwerken. Je bent zeker niet bang om beslissingen te nemen. 

Je beschikt over een flexibele en positieve houding en kunt goed prioriteiten stellen voor jezelf en anderen. Bovenal ben je stressbestendig. 

 

Opleiding en ervaring:

• MBO / HBO werk- en denkniveau.

• VCA-VOL certificaat.

• Een aantal jaren ervaring als uitvoerder.

• Een DTA-certificaat is een pré.   

• Goede beheersing va de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

• Ervaring met Navision is een pré.

• Je stelt hoge eisen aan kwaliteit en werkt nauwgezet; Je bent resultaat-, klant- als mensgericht; Je bent organisatorisch sterk; Je beschikt over leiderschap en bent communicatief vaardig; Het werken bij een bedrijf met korte lijnen spreekt je aan; Je bent kostenbewust en accuraat. 

 

Wat bieden wij:

Wij bieden een dynamische functie in een stabiel bedrijf dat al meer dan 70 jaar aan de weg timmert. Een salaris wat recht doet aan de functie en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Oranje B.V.

Werken bij Oranje B.V., is werken bij een ambitieus, dynamisch en groeiend bedrijf. Jij moet hierin passen. Dus ambitie, de wil om te ontwikkelen en vooral dynamisch zijn zitten in je bloed. Je werkt samen met enthousiaste en ervaren collega's op het gebied van het (duurzaam) amoveren, asbestverwijdering, infrastructurele werken en recycling. 

 

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie aangaande deze vacature, stuur dan je sollicitatie of vragen op naar: Corstian van Hartingsveldt,

cvh@oranje-bv.nl of bel met telefoonnummer 010-8001100.