Vacature planner materieel en personeel

geplaatst op maandag 23 mei 2016

 Planner materieel en personeel (1,0 fte)

 

Als planner ben je binnen ons hechte team verantwoordelijk voor de planning van transporten, inzet en bezetting van werkmaterieel en de inzet van het personeel op onze projecten. Daarnaast is het registreren hiervan in het geautomatiseerde systeem een belangrijk onderdeel van je taak. 

 

Persoonlijk profiel:

Je bent een enthousiaste, efficiënte persoon. Naast een echte teamplayer ben je ook iemand die zelfstandig zaken kan oppakken en uitwerken. Je bent zeker niet bang om beslissingen te nemen. Je beschikt over een flexibele en positieve houding en kunt goed prioriteiten stellen voor jezelf en anderen. Bovenal ben je stressbestendig.  

 

Opleiding en ervaring:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

  • Enkele jaren werkervaring als transportplanner en/of personeelsplanner is een pre.

  • Ervaring met Navision is een pre. 

Wat bieden wij:

Wij bieden een dynamische functie in een stabiel bedrijf dat al meer dan 70 jaar aan de weg timmert. Een salaris wat recht doet aan de functie en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Oranje B.V.

Werken bij Oranje B.V. is werken bij een ambitieus , dynamisch en groeiend bedrijf. Jij moet daar in passen, dus ambitie, de wil om te ontwikkelen en vooral dynamiek zitten in je bloed. Je werkt samen met enthousiaste en ervaren collega's op het gebied van het (duurzaam) amoveren, asbestverwijdering, infrastructurele werken en recycling.

Ben je geïnteresseerd, stuur je sollicitatie dan op naar : Corstian van Hartingsveldt, cvh@oranje-bv.nl.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met de bedrijfsleider Corstian van Hartingsveldt, telefoonnummer 010-8001100.