Oranje doet mee aan de jaarlijkse FunRun De Kuip

geplaatst op dinsdag 13 januari 2015

Wanneer u aan Oranje denkt, denkt u waarschijnlijk aan Duurzaam Amoveren. Iets waar Oranje ruim 70 jaar elke dag zich in probeert te onderscheiden. Een duurzame toekomst daar blijven wij naar streven.

Naast de Oranje activiteiten die bij u bekend zijn wil ik graag een sportief evenement onder u aandacht brengen.

FunRun De Kuip:

Oranje loopt mee met FunRun De Kuip

FunRun De Kuip is een goede doelen loop door, in, over, onder en langs De Kuip in Rotterdam.. Het is de eerste editie en wordt gehouden op 6 april 2015, tweede Paasdag. 

Oranje gaat meedoen met een team aan de BusinessRun van 5 km en sponsort daarmee uiteraard de goede doelen. De netto-opbrengst, wordt verdeeld onder onderstaande 3 goede doelen:

  • Ronald MC Donald Huis Rotterdam
  • Feyenoord Foundation
  • Vrienden van Erasmus MC Rotterdam

FunRun De Kuip Run is een initiatief van Stichting Stairway 4 life. Wilt u meer weten over deze stichting dan kunt u dat nalezen via www.stairway4life.com.

Gaat u met ons de strijd aan? Meld u nu aan!

Het leuke is dat je bij deze run ook over “vak S” loopt en tevens door de spelerstunnel het veld op komt. Wij dagen en nodigen u graag uit om deze sportieve strijd als individu of als bedrijfsteam met ons aan te gaan. U kunt als team zich bij mij aanmelden voor deze sportieve strijd.

Mocht u niet actief willen deelnemen dan kunt u uw team komen aanmoedigen waarbij voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om alleen de goede doelen te steunen middels een gift via onderstaande link: 

Help het doel van Oranje voor ' Alle 3 de goeden doelen'! http://wetick.es/QNASIZIF4J

Uw gift gaat voor 100% naar de goede doelen! Die kans laat u toch niet lopen?

Foto's