Freek Oranje

geplaatst op vrijdag 19 oktober 2012

Op 20 oktober is het een jaar geleden dat Freek Oranje is overleden.

Binnen Oranje is er geen dag die voorbij gaat zonder dat hij ter sprake komt. Binnen onze project visie, in de nieuwbouw van onze nieuwe kantoor, in de beschouwing op de markt, in onze beleving van duurzaamheid, kortom overal is zijn mening nog gevraagd.

Helaas kan hij die mening fysiek niet meer weergeven. Maar anderzijds is zijn visie die hij in zijn leven had, voor ons wel helder gebleven. Daar kunnen we nog wel even mee verder.

In een wereld vol crisis nieuws in het algemeen en totale rampspoed in de bouwsector in het bijzonder, zou hij in ieder geval hebben vastgehouden aan datgene waar ons bedrijf voor staat. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de breedste betekenis. Maar vooral altijd uitgaan van eigen kracht, visie en overtuiging.

Oranje gaat door binnen dat kader. En we doen dat met het zelfbewuste gevoel dat Freek ons heeft meegegeven.