Oranje Recycling levert voor Rijkswaterstaat

geplaatst op donderdag 21 juni 2012

MNO Vervat gaat in opdracht van Rijkswaterstaat de huidige aansluiting ‘Moordrecht’ verplaatsen en een deel van de N456 omleggen. Daarnaast worden acht kunstwerken en een Dynamisch Verkeersmanagement gerealiseerd en/of aangepast. Door de reconstructie kan het verkeer straks weer optimaal en veilig doorstromen. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder het motto ‘Slim bouwen, Slim plannen en het nemen van extra maatregelen’. Kernpunten binnen de aanpak van MNO zijn het handhaven van omgevingsobjecten, interactie met de omgeving, verkeersmanagement en hergebruik van betongranulaat.

MNO Vervat heeft voor de aanbesteding landelijk onderzoek uitgevoerd onder diverse beton- en betongranulaatleveranciers. Dit richtte zich voornamelijk op het proces van de puin in de sloop tot de nieuwe beton op het project, een gewenste gesloten betonkringloop zonder reststromen. Aan de hand van deze rapportage is de keuze gevallen op Mebin als betonleverancier en Oranje Recycling als betongranulaatleverancier.

Bewijst eens te meer dat het proces waar Oranje als geheel al jaren in zit de goede weg is.

Voor meer informatie over het project kunt u kijken op de website van MNO Vervat.