Nieuwbouw Kantoor

Na een druk jaar van plannen maken, afbreken, herinrichten en nieuwbouwen is in december 2012 de volledige verhuizing afgerond.

Dat betekent dan ook dat de kantoor, magazijn en werkplaats activiteiten vanaf 2013 volledig op de locatie in Rotterdam operationeel zijn.

Zowel buiten als binnen is er een prachtig eindresultaat gerealiseerd.

Begin 2012 is er begonnen om de inrichting van de bestaande loods volledig te verwijderen en ter plaatse van het nieuwe kantoor een gedeelte slopen. Daarna zijn de nieuwbouwpartners gestart met de nieuwe fundering, met de logisch opvolgende stappen daartussen, eindigend met dakbedekking op het kantoor. Na het bereiken van de wind- en waterdicht fase zijn de installateurs binnen aan de slag gegaan. Als laatste heeft de projectinrichter het interieur afgerond.

In de loop van 2012 is er naast de nieuwbouw van het kantoor in het bestaande gedeelte een compleet nieuwe indeling ontstaan voor de functies van magazijn, werkplaats en recycling.

Op het buitenterrein is een mooie parkeerplaats met scheidingswand gerealiseerd.

Op het recycling gedeelte is onder andere een nieuwe weegbrug met kantoor geplaatst.

In het kader van duurzaamheid is bij de nieuwbouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van bouw- materiaal met hergebruikte grondstoffen. In dit zelfde kader is er ook gekozen voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak en volledige verwarming door een houtketel met buffervat die stookt op vrijkomend A-hout van eigen projecten. Tevens heeft het nieuwe kantoor een domotica-systeem voor energiebesparing in verlichting en klimaat regeling.

Met deze nieuwe bedrijfslocatie in Rotterdam is Oranje klaar voor de toekomst!

Foto's